Tërheqja e parave nga Trusti, PDK me kërkesë urgjente për Qeverinë

Partia Demokratike e Kosovës gjatë ditës së sotme do t`i dërgoj Qeverisë së Kosovës projektligjin me ndryshimet dhe plotësimet për trustin pensional në mënyrë që qytetarët e Kosovës të mund të tërheqin një pjesë të mjeteve nga trusti si pasojë e ngritjeve ët çmimeve të produkteve esenciale , raporton Gazeta Blic. Këtë e ka bërë … Continue reading Tërheqja e parave nga Trusti, PDK me kërkesë urgjente për Qeverinë